středa 3. září 2008

No, o čem asi tak mám psát?

Docela bych napsal nějaký další článek sem na blog, ale zatím mě nic nenapadá, nevadí, to se poddá. Tak začnem tradičně, něco o škole. Anebo radši ne, vždyť to stejnak znáte dobře sami.
Zajímavostí je, že Google vytvořil vlastní webový prohlížeč. Jeho název je Chrome a stahovat můžete odsud (verze zatím jen pro Windows). Za zkoušku to stojí, ale nečekejte nic než zjednodušený a zrychlený Internet Explorer. V Chrome nenajdete skoro žádné nastavení, nic podobného jako jsou rozšíření ve Firefoxu, žádné velké vlastnosti Opery. Jedinou předností je rychlost a přehlednost. Jednou z teorií, která nemusí mít daleko k pravdě, je vytvořit ideální prohlížeč pro služby Googlu Docs a Gmail (+ pár další), které by pak ještě snáž mohly nahradit klasické desktopové aplikace. Uvidíme, jak se Googlu zadaří. Zatím je prohlížeč ve verzi beta, ale pokud nepotřebujete nic jiného než snadné surfování internetem, bude vám vyhovovat. Na co vlastně víc funkcí.
Na závěr musím připomenout dvě blízká jubilea, abyste se měli na co těšit. Tento článek je 199. Ano, příští bude pěkně kulatý a bude stát za to. A když se podíváte do statistik přístupů, zjistíte, že celková návštěvnost mého blogu se rychle blíží k 15.000. Takže pokud náhodou zpozorujete, že jste kulatí, neváhejte udělat screenshot a ten mi zaslat. Minimálně se tím proslavíte :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Sponzorované odkazy