středa 4. června 2008

Nech se sežrat!

Už je zase středa, do prázdnin už pár dní, ale škola ještě pořád neskončila. Bohužel. Jen takovou poznámku na okraj (nebo spíš na začátek). Už asi po dvacáté jsem přečetl 5. díl Narnie a našel jsem tam jeden výrok pro naší třídní:

"Mysl, která se cele věnuje práci, je kořenem blahobytu, ale ten, kdo si klade otázky, jež se ho netýkají, řídí loďku svého bláznovství k útesům chudoby."
Samozřejmě, říkal to ten největší chudák, starý rybář Aršíš, mimo jiné je to záporná postava.
Už ale k tomu, co se dělo ve škole. Dnes jsme psali slohovou práci (prostě slohovku) na úvahu. Téma jsme si mohli vybrat, buď naše vysněné prázdniny, nebo úvahu o tom, co si za peníze nekoupíš. Vybral jsem si to první (jak jinak) a stylem podobným jako píšu sem, jsem popsal pár stránek. Snad to nebude propadák.
Asi budeme pařit npři informatikách Wesnoth. Tahle skvělá tahová strategie je open-source, takže zadara. Snad nás nikdo nenačape. Procpal jsem New Kiss na Wikipedii! No, uf, to byly boje. Nicméně, už tam malé info o téhle kapele najdete, takže pokud víte něco víc než já (rozuměj - víc než jsem zkopíroval z oficiálních stránek), můžete tam své informace přidat.
Další docela zábavnou hodinou ve škole byla výtvarka. Ještě pár dní budu zavázán mlčením o těchto dvou hodinách, můžu ale prozradit, že se strhla bitva o barvy - kluci chtěli růžovou a holkách se to nějak nezdálo. Bojujeme za Marcela!
Ale občas na výtvarné výchově i něco vytváříme, že ano, a zrovna dneska jsem měl tak povedený výtvor (fuj, tady něco smrdí), že mi to nedalo a musel jsem ho upravit, předělat, zdigitalizovat - prostě dostat do počítače. Dvě hodinky jsem si hrál s programem Inkscape a níže máte výsledek. Možná sem časem hodím i SVG soubor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Sponzorované odkazy