sobota 18. října 2008

Stručný report VIII.

Tak je u nás zase pouť. Jako ostatně každý rok, i v roce 2008 přijela, aby z nás mohla vytáhnout pár korun, aby nám mohla znepříjemnit život svým bytím a hlukem a vůbec tak okolo. Proč jsou poutě vlastně tolik nahlas? Co sepsat petici za pouť bez hluku. Možná by se to dalo.
Tak jsme měli volby. A rázem dobrá nálada vyprchává, nebudeme emigrovat? IDnes.cz píše o přebarvení ČR na oranžovo a od oranžové není k červené moc daleko. Opravdu mezi komunisty a rádoby s. demokraty moc velká vzdálenost není. Ale lidé se poučit nedokáží. Sice moc na výběr není, ale pořád může být volba lepší než nejhorší. A nejvíc mne dostává, jako obvykle, Paroubek. Minule mu hračku sebrali, teď mu zas dali krásný dárek. Jak malé děcko, stačí se podívat na ty fotky.

Takový můj malý názor na neúspěch ODS, je existence mého bývalého spolužáka. Možná kdyby nedělal této straně v Klatovech na náměstí reklamu, bude na tom lépe.
Zpět ale od smutné reality (smutné? Hurá! Západ! Kanada!) k naším Nýrským radovánkám. Pár fotek z nočního Nýrska. Zítra přibude pár denních.
A ještě jednu fotku nakonec. I přes to, že jsme nedostali dotaci od EU rozbíháme v Nýrsku klub pro mladé - prostě místo, kde bude možnost pokecat, zahrát si hry, podívat se na internet. A kde to bude? U základní školy ve Školní ulici (pro nás Dolejšárna) přesně tady:

Žádné komentáře:

Okomentovat

Sponzorované odkazy