pondělí 13. října 2008

Stručný report VII.

Ve škole dnes nuda. Ve škole zítra nuda. Ve škole týden nuda. Ve škole měsíc nuda. Ve škole mládí nuda. A když už hledáme jak bychom se zabavili (no pronudit život, je to snad to pravé?), začne vyhrožovat naše třídní Soukupová naší občanskou povinností a odpovědností. Člověk si pak ani legrace neužije.
Dnes o volné hodině jsem seděl s Vácou (mimochodem spoluautor tohoto blogu, pokud jste to nezaregistrovali) nejdříve u počítače - tam pouze chvíli, celý den nešel ve škole internet, asi už jim konečně někdo naboural ty Okna - pak u bufetu. A do prázdnin už zbývá jen osm školních dní. Komu by to nezvedlo náladu, že? A když byl potom už jenom dějepis, nemohlo nás rozházet už nic.
U minulého SR (stručného reportu) se to trochu rozjelo s komentáři. Stačí hodit na blog My Chemical Romance a hned se ozývají pobouřené hlasy z obou táborů. Nevím, k čemu tam povídka, kterou jsem psal před tím byla. Buď ji nikdo nepochopil, nebo ji nikdo nechtěl pochopit.
A když už jsme se dotkli těch chemiků, jak jim říkají, pokud vás toto téma zajímá, koukněte se na Fefeho wegeš. Najdete tam víc podrobností o kapele, akordy písniček a všelijak podobně.
Našel jsem na internetu pěknou písničku - nějak při vyhledávání těch starých táborových - a stačí si u ní upravit trochu text a výborně se mi hodí do not. Asi k ní udělám nějaké amatérské video a hodím na TvojíRouru. YouTube skončilo, víte to? Od středy je česky - takže nekoukáte na jůtubko, ale pěkně rourou. Howgh!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Sponzorované odkazy