pondělí 20. října 2008

Stručný report IX.

Dnešní den byl ve znamení jazzu. Vlastně houby džezu, vždyť hráli povětšinou z not, občas jim to i ladilo a vypadali, že to umějí. Nebo se tak alespoň tvářili. To správný jazzman vůbec na nástroj neumí, zásadně improvizuje a je mu jedno, že všichni ostatní hrají něco úplně jiného a jinak. Hlavně ho to musí bavit.
Ne, teď vážně, hráli pěkně, válel to hlavně klavírista, saxofonista příliš neokouzlil, což je škoda.
Tímto krásným kulturním zážitkem (to bude něco na sloh), jsme přišli o chemii a biologii, což nám bylo hrozně líto. Možná i proto jsme se při informatice moc nevěnovali učivu (totiž Excelu) a místo toho jsme pařili Travian. Dnes byl totiž spuštěn opět Speed server, pokud chtít, můžete se registrovat zde. Ano, samozřejmě, pomůžete mi tím.
Abych nezapomněl, blíží se prázdniny, s tím mimochodem i orienťák a já si dovolím obšlehnout jeden citát, aneb "Zase nejsem první":

"Život by se měl žít pro nebe. Jeden člověk není lepší než druhý jenom proto, že je lékař, zatímco druhý je švec. Nezáleží na tom, jestli je právník nebo malíř. Život se váží podle toho, jak jej člověk žije pro nebe. Rozumíš mi?"
Chaim Potok

Žádné komentáře:

Okomentovat

Sponzorované odkazy