úterý 8. dubna 2008

Aj, my ulejváci.

Konečně doma, po šíleném úterku, kdy nám ve škole nadělili ty nejhorší předměty, které si dovedete představit. Tím, že jsme přežili dnešek, jsme vlastně přežili i celý týden. Zítra bude nejspíš docela v pohodě den, opět olympiáda a tak se opět uliji, dám si bagetu zadara a vyzkouším jak běha Linux na počítačích v DDM. Zkoušet budu BackTrack, distribuci založenou na Slaxu a poměrně dobře zásobenou různými špionážními a podobnými hračičkami. Výbava asi stejná jako měl Jim Bond.
Jinak se zatím nic zajímavého nedělo, v pondělí mi učitel naoko vynadal za porušení řádu učebny, ale jinak byla nuda. Klasika jako vždy, pár písemek a čtvrtletka z matematiky.
Džejfest se už nějak rozkřikl a tak se zdá, že naše výprava provede velmi početné vylodění v Liberci. Den D bude 9.5. Pokud v ten den budete mít čas, určitě o J-Festu minimálně uvažujte, stojí to za to. Když to tak počítám, tak bude výprava z Nýrska a okolí minimálně dvacetičlenná. No to je dost. Jediný problém bude nejspíš v dopravě, dvacet lidí to jsou čtyři běžná auta, autobus by byl lepší, ale zkuste se poptat po cenách na tři dny. Dostanete slušnou pálku.
Můj blog o Linuxu se zajel poměrně dobře, denně 18 návštěv a toto číslo dál roste. Hlavní odkazující weby jsou Linkuj.cz a překvapivě PrávěDnes.cz, do kterého byl nový blog zařazen. Pokud byste měli zájem občas nabsat článek o Linuxu a světě kolem něj, určitě mě neváhejte kontaktovat (admin74(at)volny.cz).
Přemýšlím co sem ještě napsat. No třeba to, že do Nýrska přijela nečekaně pouť - nezvaná, nechtěná, ale přec je tu. Kraválu jako vždycky dost, kolotočáři točí jednou za hodinu, protože komu by se chtělo na takovoudle zábavu v tomhle nečase (ač zrovna teď je celkem pěkně, nebylo tomu ale tak) a tak si asi zatím moc nevydělali.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Sponzorované odkazy