sobota 27. ledna 2007

M-Pire

Sázky
Poslední dobou se staly v naší třídě velmi populární zábavou sázky. Ze začátku je provozovala jen firma M-Pire, později se přidali i další soukromníci, které však tato firma skoupila.
Sázky probíhali úspěšně delší dobu, ale jak už to bývá, měli i své odpůrce. Hodně odpůrců. Většina nepřátel této populární zábavy byla za řad rodičů. Proto jsme, jako M-Pire, byli donuceni stáhnout sázkly o peníze.
Je vám to líto? Připadá vám, že život ztratil smysl?
Pokud ano, nezoufejte! O staré dobré sázky nepřijdete. Změna bude v tom, že se přestane hrát za skutečné peníze a na scénu přijdou kredity zn. M-Pire. Zdá se vám to nudné? Potom vězte, že kredity si budete moci koupit (viz. ceník níže) a my je od vás budeme odkupovat. Přesné ceny odkupu ještě nejsou stanoveny, ale během několika příštích dnů budou i ty k dispozici.
Pokud chcete aktivně sázek, můžete to učinit dvojím způsobem. Způsob nejjednoduší je vždy si kredity zakoupit před sázkou a poté je odprodat. Ovšem nevyhrajete částku, kterou bysme mohli vrátit, vaše kredity propadnou.
Pokud to však myslíte se sázením vážně, je tu pro vás druhá varianta. Můžete se zaregistrovat, a získat tak buď SilverCard nebo GoldCard.
Výhody SilverCard
Mít tuto kartu má samozřejmě své výhody. Tato karta vždy platí na dva měsíce. Získáte tím řádné členství v klubu přátel M-Pire a s tím i další výhody, budete mít přednost pře běžnými sázkaři a dostanete slevy na zakoupení kreditů!
Tuto kartu můžete získat vyplněním přihlášky a zaplacení vstupního poplatku. Hned po odevzdání přihlášky dostanete potvrzení o registraci a výše zmíněné výhodoy pro vás začnou platit.

Výhody GoldCard
Jakmile máš kartu GoldCard jsi jeden z mála nejlepších členů společnosti M-Pire. Máš všechny výhody které M-Pire poskytuje a všechny výhody, které se zatím chystají.
Mezi výhody patří např. velká sleva při nákupech kreditů a jiného zboží firmy M-Pire, výhodné zvyšovaní kurzů, přednost před všemi ostatními sázkaři a mnnoho dalších!

IRC Kanál

Již delší dobu běží IRC kanál firmy M-Pire. Pokud nevíte co to IRC je, doporučuji si přečíst nějaký článek z Yetty Blog (http://yetty-blog.blogspot.com), nebo z Dalax.net (http://www.dalax.net). Kanál běží pod serverem QuakeNet a nese název M-Pire. Doporučujeme si tento program pořídit a okamžitě se připojit. Budou zde zveřejňovány nejčerstvější novinky!

CSM Názory

M-Pire nedávno koupila jeden z největších serverů o české hře CSM (Czech Soccer Manager). Tyto stránky najdete na http://csm-nazory.ic.cz . Pokud by znáte tuto hru a chcete zveřejňovat své postřehy a nápady zaregistrujte se zde. Pokud hru ještě neznáte můžete ji zde stáhnout.

Nabídky pracovních míst

Firma M-Pire hledá:
Vedoucího sázkařského oddělení
Požadavky:
1.Znalost oboru
2.Zaujetí
3.Spolupráce v týmu
4.Přístup k aktuálním informacím a kurzům
5.Připojení k internetu
Nabízíme:
1.50% výdělku
2.Možnost platového i osobního povýšení
3.Rozvinutí osobnosti v oboru

Redaktora CSM Názory
Požadavky:
1.Znalost oboru
2.Přístup k internetu
Nabízíme:
1.Kreativní praci
2.Platové ohodnocení

Žádné komentáře:

Okomentovat

Sponzorované odkazy