sobota 30. června 2007

Intra - zázrak nebo blaf?

Intra je produktem kanadské společnosti Lifestyles. Byla vytvořena jako lék proti rakovině, což se nepovedlo, ale podle mnohých vznikl skvělý doplněk stravy, který pomůže jak alergikům tak lidem po operacích, či vrcholově zatížených. Funguje to ale doopravdy?

Více kvalitních informací o Intře a Nutrii zde
Intra funguje jako posílení imunitního systému, proto jestli ho máte v pořádku nepomůže vám v ničem. Výrazně pomáhá alergikům, neznám alergika, který by s ní měl špatnou zkušenost. Dobrá je i pro sportovce. Pije ji i Karel Loprais.
Intra rozhodně není všelék na vše, ale pokud máte problémy může vám pomoct. Flaška Intry stojí 1260 Kč, a můžete ji pít při doporučené dávce jedné odměrky měsíc. Vyjde to na 42 Kč denně, což není závratná pálka.

Intra existuje buď v tekoté podobě nebo v kapslích. Prodejci ji doporučují brát alespoň tři měsíce, než se projeví účinky. Musí se hodně pít, což je možná hlavní důvod proč Intra vesměs funguje.

Je to tedy zázrak nebo blaf? Dospoěl jsem k názoru že to nění ani jedno. Zázračné účinky to rozhodně nemá, pokud se podíváte na složení, musí vám být jasné, že účinky jsou zasloužené. Bluf to také není, protože, ačkoli Intra nemůže pomoci všem, některým lidem pomáhá a to je hlavní.

Brát tedy Intru nebo ne? Dobré je pravidlo: "Všeho zkuste, dobrého se držte". Intru doporučuji vyzkoušet, pokud se ale neprojeví účinky do tří měsíců je asi zbytečné ji brát.

Pár webů o Intře a Lifestyles:
Intra-Info.net
Oficiální stránky LifeStyles

Žádné komentáře:

Okomentovat

Sponzorované odkazy