čtvrtek 3. května 2007

Travian - dobré, ale...

Travian se objevili Češi poměrně nedávno, ale za tu dobu si je hodně získal. Co vlastně Travian je? Pokud znáte stolní hru Osadníci tak něco na tento způsob, ale dotažené témeěř na maximum.

Čemu se žádná hra nevyhne,
V každé podobné hře máte za začátku pár surovin, se kterými můžete zašít stavět např. budovy atd. Když postavíte maximum budov co s vaším majetkem jde nastane doba čekání, během které se budou stavět budovy (pokud to neurychlíte, více níže) a dočerpávat suroviny.
Takto to pokračuje téměř pořád; postavíte, čekáte, postavíte, čekáte...

ale může se to snažit obejít
Zajímavostí je tzv. Travian Plus, který si můžete buď zakoupit za reálné peníze nebo za herní a máte díky němu o pár možností navíc (např. stavět dvě budovy najednou). Pak tu je pár vymožeností jako např. zvýšení rychlosti výroby surovin, nebo zlepšení útoku. Pak je tu ale velmi zajímavá možnost a to okamžité dostavění rozestavěných budov, což se vám zejména ze začátku bude hodit.

a výsledek může nadchnout
Pokud Travian zkusíte rozhodně o nic nepřijdete. Hra je hodně propracovaná, a někdy je těžší pochopit význam některých budov, taktik atd. Časem to ale pochopíte úplně.

Pokračuj na Travian...

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

nevím jak ty, ale já jsem travian objevil hned po jeho vzniku, kdy to hrali hlavne nemci, par polaku a cechu..

yetty řekl(a)...

tak to si štastnej člověk :).

Anonymní řekl(a)...

Travian je fakt good, ale nemá na Bulfleet. Na http://bulfleet.cz/ budou CZ servry týhle best browserhry. Bude tam odpočet tak to nepropásněte. Whooo-hoo! Ta atmosféra tam a teď česky.

Okomentovat

Sponzorované odkazy