pátek 25. května 2007

Ta naše česká protisparťanská nálada

Fotbalová liga jde do finále, a zároveň s tím se začínají probouzet protisparťanské jednotky. Podle mnohých totiž Sparta vyhraje titul, ale zároveň si ještě víc lidí myslí že za to mohou rozhodčí. A aby toho nebylo málo, může získat Sparta nyní i double.

Žádné chyby rozhodčí nejsou pečlivěji sledovány, než při zápasech Sparty. Na každém sportovně zaměřeném fóru najdete příspěvky jako: "Však on vám rozhodčí zas nějakou pelnatu pískne nebo pustí ofsájdek, bez toho byste byli jinak v řiti.", nebo "Nebojte Sparta titul získá on to už Sigi s Mostem domluvil a příští sezonu jim to bodově vrátí!".

To jsou jen ty slušnější. Napsat něco jako: "zkurvena sparta doplynu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" může napsat jen puberťák nebo debil (nejspíš obojí).

Spartě nefandím, ve finále poháru jsem přá výhru Jablonci, ale některé názory lidí mě dost děsí. Je v tom určitá závist, kterou asi nikdy nedokážu pochopit. No co se dá dělat, Spartě výhru přeju, protože jako jediný český tým se dokáže chytit v Lize Mistrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Sponzorované odkazy