neděle 10. prosince 2006

Hokejka.cz - zajímavosti, aneb krutá realita

Možná už jste četli nějaký ten článek s hokejkou (nebo spíše o hokejce), ale nebude na škodu když hokejku trochu představím.
Hokejka.cz je on-line hokejový manažer, který měl (spíše má) čtyři verze. První verzi jsem nehrál a nic o ní téměř nevím, druhá byla zatím nejlepší hra kterou jsem hrál. Tuším že to bylo někdy v roce 2002, když jsem s kamarády začal hrát druhou verzi hokejky. Od té chvíle uplynula doba zvratů o které si můžete přečíst na této stránce.
Hokejka se k nám šťastně vrátila a souběžně s tím vypukla i velká aféra na HockeyAreně.net. Vpodstatě se jednalo o to, že Ičko začal ztrácet nervy, oddalovali se termíny, icko už nevěnoval hockeyareně dostatek času. Připomíná vám to něco?
Mě ano. Stejným principem skončila i sláva hokejky! Historie se opakuje. I velkým přátelům HockeyAreny to začalo docházet. Jeden admin uveřelnil na svém blogu článek o Ičkovi...
Už ale dost historie, žijme v součastnosti. Teď je situace taková, že Ičko vyhazuje manažery, které pronesly sebemenší kritiku na HockeyArenu, nebo se veřejně přiznali že Hokejka.cz je prostě lepší. Není Ičko komunista?
Ičko se dokonce zaregistroval i na Hokejce.cz. Pronesl do fóra že (cituji): drzim palce s hokejkou
len na okraj, preco som ta zablokoval a co akosi zabudas spominat, bolo to kvoli tvojmu nazvu muzstva a dobre vies ze si take odkazy u nas nezelam.
Jsou tu ale dvě otázky: 1. Je Ičko Ičko? Aneb je na hokejce Ičko stejný človek jako na HockeyAreně? Nebo si jen někdo dělá ze všeho "prdel"?
2.Nezaregistroval se Ičko jen proto aby napsal jeden příspěvek do diskuze?
Počkejme a uvidíme...
Sledujte pozorně tento blog a možná...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Sponzorované odkazy