středa 6. prosince 2006

Florballový turnaj - 6.12.2006

Dnes (6.12.2006) jsem se účastnil florballového turnaje pro žáky 6 a 7 tříd. Náš tým dorazil ve složení: Michal Hvězda, Tadýs Kohout, Venca Polomis, Honza Křivánek, David Trefanec, Kuba Raiser (snad se to tak píše, nevim), Tomáš Bureš, Jarda Ritschel, Michal Blažek (golman), Vlasta XXX (příjmení se mi nepodařilo dopátrat, asi mám sklerózu :-) a já.
Vyjeli jsme ráno vlakem v 6:40. Na poslední chvíli přijela i pí. Křivánková, která nám musela koupit lístky a trochu na nás dohlédnout. Bláža už na nás čekal ve vlaku.
Do Klatov jsme dorazili bez zranění a jakou velká voda jsem se nalodili do autobusu, který nás odvezl až na náměstí, odkuď už jsme museli šlapat sami. Přejdu ž k zápasům:

HC Deamons Pajrek 0:3 Horažďovice Kom. ul.

První zápas jsme hráli na dvě lajny a to se nám tak trochu vymstilo. První lajna byla hodně útočná, druhá zas obranná, takže nahoře vidíte výsledek :-). K mé spokojenosti můžu dodat, že všechny góly dostala první lajna ve které jsem nehrál...

HC Deamons Pajrek 4:0 Kolinec

V druhém zápase jsme se už poučili a změnili jsme taktiku. Hráli jsme s nejlepší lajnou ve složení: Útok: Hvězda, Kohout, Bureš Obrana: Kaleta, Křivánek a střídali postupně po jednom hráči. Tomuto zápasu kraloval Michal, když ze čtyř gólů dal čtyři. On však kraloval pořád (témeř), proto čtěte dále.
HC Deamons Pajrek 4:0 ZŠ Plánická

Dále už jsme nezakolísali a opět vyhráli. Šťastní střelci byli tentokrát dva: Hvězda, Bureš.

Protože se nám podařilo vyhrát dva ze tří zápasů ve skupině, postoupili jsme z druhého místo do osmifinále. Museli jsme i teď vyhrát, protože pí. Křivánková nás motivovala, že když budeme lepší než šestí budeme si na příští hodině angličtiny jenom hrát.

HC Deamons Pajrek 6:0 Kašperské Hory

V tomto zápase jsme si opravdu zastříleli a nasázeli do sítě soupeře šest fíků. Sice jsme se ze začátku nemohli rozehrát, ale pak se nám to povedlo a my jeli dále. Góly stříleli: Hvězda (opět), Polomis, Kohout, a mnoho dalších coř má pamět nemůže pobrat.

HC Deamons Pajrek 1:3 ZŠ Masarykova

Možná že jsem soupeře uvedl nezprávně, raději to opravím:

HC Deamons Pajrek 1:3 Rozhodčí XKojanX a spol.

Jediná otázka po zápase zní: kolik kapříků mu asi dali. Pískal nesmyslné fauly a Tadýse poslal na dvě minuty (!pozor! první dvě minuty na turnaji) za údajné "urážení soupeřů". Za zmínku stojí že v příštím zápase nadával nám jednu sprosťárnu za druhou. Zajímavý výrok: "Nejsme tu na hospodskym fotbale, tady se nadavat nebude!"

HC Deamons Pajrek 3:0 ZŠ Plánice

To nejlepší nakonec. V boji o třetí místo jsme to soupeři nandali. Jejich trenér pan XKojanX nám nadával jak na "hospodskym fotbale". My jsme si ale medaile vzýt nenechali a odjeli jsme domů s bronzem.

Za zmínku ještě stojí, že právě s plánicí jsme se málem před tím poprali. Zde máte scénář:
Na balkóně. Sedíme a před nás pleze pláničan. Ritschel ho píchne do prdele hokejkou a říká: "Uhni nevidim!"

Pláničan: "Ty vole, di do prdele!"

Ritshel: "Ty vole, nejsem vůl, ty krávo!"

Škoda že se nás lekl a rychle zmizel. Mohla být sranda...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Sponzorované odkazy